Hur kan man jobba hos oss?

Genom Vinnovera har du möjlighet att arbeta med konsultuppdrag antingen som anställd eller som frilans via ditt egna bolag. För oss spelar formen mindre roll så länge vi delar känslan av att vi vill vara stolta över det vi levererar och att vi tar hand om varandra.

Vi har två typer av uppdrag på Vinnovera:

Konsult hos kund

Uppdrag där en eller flera konsulter arbetar ute hos våra kunder i deras organisation och enligt kundens behov och förutsättningar.

Vi har både anställda konsulter och frilanskonsulter på olika konsultuppdrag.

Konsult på byrå

Uppdrag som utförs hos Vinnovera där vi har leveransansvar och kunden agerar som beställare/produktägare.

Vi har ett byråteam med anställda medarbetare men vi anlitar ofta också frilanskonsulter i våra byråuppdrag för att täcka upp med en speciell kompetens eller för att vi helt enkelt är för få.

Vem kan kunden va?

Våra kunder är en blandning av startups och kända varumärken. Det är viktigt för oss är att våra kunder delar våra värderingar. Vi jobbar t.ex. inte med företag inom spel, tobak och vapen men jobbar gärna inom health-/medtech och sustainability.

Livslångt lärande

Nyfikenhet och kunskapsdelning är en viktig del av vår vardag. Vi driver egna initiativ för att främja detta och söker aktivt efter samarbeten med andra.

En illustrerad hund och katt som försöker förstå vad DKOD är

DKOD

Vårt interna forum för kunskapsdelning med gemensamma luncher, workshops, AW:s och annat kul.

"Det bästa med Vinnovera är människorna som finns där! De är ödmjuka och familjära, men samtidigt kompetenta och professionella. De hjälper mig att utvecklas, både i och utanför konsultrollen. Jag gillar att vara egenföretagare med den frihet det ger, men är inte så förtjust i det administrativa arbetet det innebär att vara egen."

Gustav

Frilanskonsult

Vill du bli en av oss?

Vi vill alltid lära känna mer trevligt folk

Kolla in vad vi söker här