Hur kan man jobba hos oss?

Genom Vinnovera har du möjlighet att arbeta med konsultuppdrag antingen som anställd eller som frilans via ditt egna bolag. För oss spelar formen mindre roll så länge vi delar känslan av att vi vill vara stolta över det vi levererar och att vi tar hand om varandra.

Vi har två typer av uppdrag på Vinnovera:

Konsult hos kund

Uppdrag där en eller flera konsulter arbetar ute hos våra kunder i deras organisation och enligt kundens behov och förutsättningar.

Vi har både anställda konsulter och frilanskonsulter på olika konsultuppdrag.

Konsult på byrå

Uppdrag som utförs hos Vinnovera där vi har leveransansvar och kunden agerar som beställare/produktägare.

Vi har ett byråteam med anställda medarbetare men vi anlitar ofta också frilanskonsulter i våra byråuppdrag för att täcka upp med en speciell kompetens eller för att vi helt enkelt är för få.

Vi tror att du skulle trivas extra bra med att samarbeta med oss om du uppskattar några av det här sakerna…

Värderingsstyrda i våra kundval

Vi är tar oss inte an vilket projekt som helst utan är måna om att vi delar värderingar med kunden. Vi jobbar t.ex inte med företag som bedriver verksamhet inom kasino, tobak eller vapen. Däremot jobbar vi gärna med health tech, sustainability och andra saker vi tycker gör världen och människors liv bättre.

En illustrerad hund och katt som försöker förstå vad DKOD är

Livslångt lärande

Nyfikenhet och kunskapsdelning är en viktig del av vår vardag. Vi driver egna initiativ för att främja detta och söker aktivt efter samarbeten med andra. Till exempel genom vårt interna forum DKOD för kunskapsdelning med gemensamma luncher, workshops, AW:s och annat kul.

Hundmys

På vårt kontor i gamla stan har vi flera rum där vi tillåter hundar att vara med på jobbet. Så om du har en egen hund du vill ha med eller bara få gosa och busa lite med nån annans så kommer du nog att trivas ;)

"Det bästa med Vinnovera är människorna som finns där! De är ödmjuka och familjära, men samtidigt kompetenta och professionella. De hjälper mig att utvecklas, både i och utanför konsultrollen. Jag gillar att vara egenföretagare med den frihet det ger, men är inte så förtjust i det administrativa arbetet det innebär att vara egen."

Gustav

Frilanskonsult