Att jobba med oss

Vi har lite olika sätt att jobba hos oss. Det viktiga är att vi delar känslan av att vi vill vara stolta över det vi levererar och att vi tar hand om varandra.

Byrå

På byrån så jobbar vi tillsammans i tvärfunktionella team tillsammans med kunden. Det är jättekul!

Anställd konsult

Du eller flera av våra konsulter jobbar på uppdrag hos kund. Du får stor frihet men också trygghet och gemenskap då du är en självklar del av Vinnovera.

Frilanskonsult

Hoppa in som konsult eller del av ett byråprojekt. Vi hjälper dig hitta rätt och bli del av vår gemenskap. Allt under dina förutsättningar och önskemål!

Vinnovera

Våra annonser

Vad får du av att jobba med oss?

Vi tror att du skulle trivas extra bra med att samarbeta med oss om du uppskattar några av det här sakerna…

Värderingsstyrda i våra kundval

Vi är tar oss inte an vilket projekt som helst utan är måna om att vi delar värderingar med kunden. Vi jobbar t.ex inte med företag som bedriver verksamhet inom kasino, tobak eller vapen. Däremot jobbar vi gärna med health tech, sustainability och andra saker vi tycker gör världen och människors liv bättre.

En illustrerad hund och katt som försöker förstå vad DKOD är

Livslångt lärande

Nyfikenhet och kunskapsdelning är en viktig del av vår vardag. Vi driver egna initiativ för att främja detta och söker aktivt efter samarbeten med andra. Till exempel genom vårt interna forum DKOD för kunskapsdelning med gemensamma luncher, workshops, AW:s och annat kul.

Hundmys

På vårt kontor i gamla stan har vi flera rum där vi tillåter hundar att vara med på jobbet. Så om du har en egen hund du vill ha med eller bara få gosa och busa lite med nån annans så kommer du nog att trivas ;)

"Det bästa med Vinnovera är människorna som finns där! De är ödmjuka och familjära, men samtidigt kompetenta och professionella. De hjälper mig att utvecklas, både i och utanför konsultrollen. Jag gillar att vara egenföretagare med den frihet det ger, men är inte så förtjust i det administrativa arbetet det innebär att vara egen."

Gustav

Frilanskonsult